Je kunt je niet meer inschrijven voor dit webinar

De invloed van de Vijf Elementen op de tijd
8 September tot 8 Oktober 2019 Aarde 8 jaar 

Op 7 september neem ik je ruim een uur mee in de wereld van de Vijf Elementen en het dagelijks leven. 
De Vijf Elementen met de Negen Karakters bepalen welke emoties en vaardigheden ervaren mogen worden in een bepaalde tijd en seizoen, en ik ga je vertellen welke dat zijn voor de periode van 8/9 tot 8/10.  

Als je met deze kennis kijkt naar het wereldnieuws, jouw wereld en jezelf, dan ga je veel meer begrijpen hoe alles verweven is met elkaar. En jouw Septembermaand wordt een stuk leuker, hoe gaaf is dat! 

Natuurlijk mag je meedoen tijdens het webinar, de live chatfunctie staat aan, kom maar door met je vragen over het nieuws. 

Doe je mee? Het webinar kost je in geld de Vijf Elementen: € 5,55 en daarvoor heb je één uur lang informatie en eigenlijk ook een beetje les in de Vijf Elementenleer. Het is niet duur én toch waardevol. Ook natuurlijk omdat jij mee doet. 

Na afloop van het webinar heb ik nog een leuke (betaalbare) kans voor jou om je verder in de Vijf Elementen te ontwikkelen. En ja, er is een replay beschikbaar:-) voor 33 dagen. Je kan later nog altijd terugkijken en nog eens en nog eens. 

Tot 7 september 20.00 uur sharp. 

Energieke groet,
Marjan Tabak

www.vijfelementenindepraktijk.nl 
info@beidebenenopdegrond.nl 

mobiel 06-55135776
Presentatie door
Marjan Tabak

Je kunt het webinar volgen vanaf je computer, tablet of telefoon.

Deel dit webinar